Tattaräckel

2012-05-31 ♥ 19:15:07
Jag är så frukstansvärt förbannad och besviken!!! Åkte ju som sagt till torp idag och hittade ett par skor, men dum som jag är så lägger jag ifrån mig plånboken när jag prövar dom. I den låg det 500 kontant och ett bankkort.. (tackar gud för att inte körkortet låg där!!) Så när vi står i kassan upptäcker jag ju då att jag inte håller i den, så jag kryper runt på golvet, frågar i kassan och bökar.. Tycker fruktansvärt synd om Ellen och Linn som fick vara med och leta och greja, tack mina fina! Men ja... Fick i alla fall tag i skorna för pappa skulle ju ändå betala, men asså varför hade jag den inte i min ficka eller nåt, åh, så sur på mig själv! OCH IDIOTEN SOM TAGIT PLÅNBOKEN SKA JAG FAN DÖDA, NU HADE JAG ÄNTLIGEN PENGAR, SÅ SKA EN JÄVLA TATTARÄCKELUNGE SNO DEN, SKA FÅ DAG PÅ DIG EN DAG DIN FULA GRIS!!!
Hade ju hittat det jag ville ha också, men kunde ju inte köpa det eftersom att jag inte hade pengar... Usch, nej, åååååååh!!!! Får i alla fall ett nytt kort nästa vecka, men vad fan hjälper det när det knappt är några pengar på.
Matteprovet idag gick bra förresten!! Mycket lättare än vad jag trodde.
Orkar inte ta bild på skorna, så ni får från hemsidan här.

I'm saving up my heart for someone new

2012-05-30 ♥ 16:55:15
Matteprov imorgon people! Inte mitt starkaste ämne om man säger så, därför blir det la att plugga lite resten av eftermiddagen. Imorgon blir det förmodligen torp, ska köpa skor jao! Det var allt jag hade att säga för stunden, puss på er mina fina ♥

I brist på andra bilder slänger jag in en bild på världen goaste och finaste! Haha orkar inte med mig själv...



Så jävla kär ♥

2012-05-29 ♥ 17:28:14
Vågar inte ens lyssna på den för mycket, för jag vill inte tröttna...

Förbannad

2012-05-29 ♥ 16:37:56
Kamerahelvetet har ju raderat alla mina bilder i den nu, tack så jävla mycket för det säger jag bara. Min dator har ju blivit galet seg också, alltså jag orkar inte. Men ja, nu ska vi vara glada! Har inte så mycket att berätta, därför tänkte jag bara slänga in bilder på min skolavslutningsklänning som kom på posten igår! Så fin så, pussar på er allihopa. ♥

Självklart är klänningen mycket vitare, har redigerat som ni ser!


We will never look back

2012-05-27 ♥ 17:23:38
Alltså det är så fruktansvärt tråkigt att blogga ibland! Men jag kör. Var ute med båten i helgen, fiskade för andra gången i mitt liv, fick en torsk, dom slängde i torsken för dom trodde den var död... A, så. Sverige vann Eurovision, galet glad, fattar det ens knappt! Sen var det något mer jag skulle säga, men nej, det kommer jag inte ihåg.. Söndagsångest, och så har jag för mig att vi ska någonstans på morgonen imorgon och typ plocka grenar med skolan? Haha eller nåt, orkar inteeeee, dötrött nu, pussar & kramar ♥
AAAAAAAAAA, SÅ SKULLE JAG LÄGGA IN BILDER MEN DET GÅR JU FAN INTE ATT FÅ IN DOM FRÅN KAMERAN, MEN BARA, HALLÅÅÅÅ ELLEEEEEEER?? NÄ, FÖR DET ÄR ETT KONSTIGT FORMAT ELLER NÅT, SKITER JAG I ALLT, BLIR INGA BILDER.!!!!542754HGCHVLBILJCYHCT!#€%&/()=T(/&)/€#&/JHSVLX

Hallongrottor

2012-05-24 ♥ 22:33:32
Glömde totalt bort allt jag skulle skriva nu... Men ja, något jag faktiskt minns att jag skulle berätta är att jag bakade hallongrottor idag! Slänger in en bild på dom här nedanför, fast mina är dom med rosa formar, den andra bilden tog jag från google för att ha något att fylla ut med ;)
Måste bara säga att Sofie är gullig också! Pussar.


You're the center of my life

2012-05-24 ♥ 19:57:46

Hallå mina vänner! Hade hemstudiedag halva dagen idag, så mormor hämtade mig runt tolv här hemma, så åkte vi ut och solade. Dra åt heeeelvete vad röd jag är, och det blåste ju också så jag märkte inget först... Jaja, blir ju brun så småningom!

Alltså jag menar, kolla bara!


Det kommer aldrig bli du och jag, man ska tro på allt som din mamma sa

2012-05-23 ♥ 19:55:27
Vädret är uuunderbart!! Jobbigt bara att vi inte har någon balkong eller liknande.... Så det blir förmodligen Sund imorgon istället, hoppas jag verkligen, så att jag också kan sola.
Beställde föressten min skolavslutningsklänning idag! Fast nu står det att den har utgått, så kan inte lägga in bild på bara klänningen.... Aja, hoppas jag får den ändå! Pussaaaar.

Energy

2012-05-19 ♥ 11:44:59
Åh guuud, ska ta moppen ner till Fredrika sedan för att sova där inatt! Hur ska detta gå? :( Från Ödeborg till Herrestad, är död. Men det blir i alla fall trevligt om jag väl kommer fram! Återkommer förhoppningsvis......

Hehe passande bilder jag har hela tiden, men asså, bättre det än inga! Bilden är från 2010 skulle jag tro.

17 Maj

2012-05-17 ♥ 12:17:02
Norges nationaldag idag!! Vi skulle egentligen åkt upp till Oslo för att fira och träffa släkten, men så blev det tyvärr inte. Flera år sedan jag var där och firade, men ja, jag har ju hela livet på mig att åka dit igen denna dag ;)
Pussar!


I put myself on fire if I find a spark

2012-05-15 ♥ 17:31:53

Hej alla goingar! Haha värdelös på att blogga, men om man inte gör annat på dagarna än skola är det ju inte så intressant att läsa ändå... Men idag åkte jag faktiskt med Malin ner till stan med hennes moped för att fika! Otroligt trevligt, eftersom att jag nästan aldrig fikar. Fast självklart skulle det regna när vi åkte hem, och jag som skulle ut och springa hade jag tänkt.... Blir så jävla trött på detta väder, men jaja, vad ska man göra?... Puss på er!

Haha smal... Men äh, fikar man aldrig kan man lika gärna köra på stort!


I can't keep up

2012-05-11 ♥ 21:11:18
Juste, glömde berätta att vi hämtade ut mitt körkort idag!! Happiiii, fast nja, hahaha dra åt helvete vad ful jag blev, så visar tyvärr ingen bild. Hade även ett bankkort att hämta så nu kan jag börja använda det också, bara ID-kortet som jag inte fått ännu. Lite efterbliven men börjar känna mig vuxen, hoho! Pussar ♥

Det här måste ju vara den mest opassande bilden... Men den är så underbar! Haha dör.



Djungelns Drottning

2012-05-11 ♥ 20:33:43
Hallå hallå, precis sett på Djungelns Drottning! Näst sista avsnittet, kommer dö när det är slut....
Men ja, jag kom ut till sund förut och hittills har jag bara gosat, ätit godis och grejer! Imorgon hade ju jag tänkt att Linn och Ellen skulle hem till mig för att se på True Blood, men ingen av dom verkade vara så taggade på det eller må så jättebra för den delen heller, så det tar vi en annan gång när alla är pigga och glada! Istället får jag åka hem till pappa, så den här helgen verkar ju inte bli så jätterolig heller... Men jag överlever antagligen.
Puss på er, så får ni ha en mycket roligare helg än vad jag ska ha! ♥

Nej gud vad det lät som det var synd om mig i detta inlägget, verkligen inte menat så.


Nu är det skärpning kattjävlar, helvete vad ni ska bråka!

2012-05-09 ♥ 16:01:46
Ett tag sen jag skrev här nu, hohoho... Men jag har inte haft något för mig och därför inte haft något att blogga om! I alla fall inte något som alla som läser bloggen redan vet, därför det känns så onödigt, men aja, bara att köra på!
I måndags hade vi studiedag och då var jag och Ellen hemma hos Linn för att vi skulle öva på en dans som vi visade upp idag! För min del gick det bra, eller ja, så bra som det hade kunnat gå för att bara ha haft fyra lektioner på sig ;)
Idag tog jag och Malin en lite tur ner till körskolan på hennes moppe för att skriva i någon gästbok, och det var la det jag hade att säga för stunden! Jag ska försöka hitta på roligare saker att blogga om än bara mina dagar så att det blir bättre uppdatering framöver.
Pussar ♥
Rubriken orkar jag inte ens förklara, det är från en app då någon pratar i sömnen i alla fall! Och bilden nedanför är ifrån januari.



Wihooooo!

2012-05-04 ♥ 17:33:31
Nu mina vänner ska jag berätta att jag klarade provet!! Det var på gränsen... Men jag gjorde det ju i alla fall, nu kan jag köra runt på min fina moped lagligt :D Själva kortet kommer inte förrän på tisdag tror jag, men man får köra ändå med något annat papper, fast så vågar jag inte ens köra än! Jaja, här får ni i alla fall en bild på mopeden, har inte tagit kort på den eftersom att den står i garaget, så ni får en google bild istället. Får man ens ta bilder från google? A, här har ni den i alla fall! Pussar ♥
Haha nu vet jag att ungefär hälften av alla som läser min blogg för tillfället vet att jag har tagit körkortet och hur min moppe ser ut, men man vet aldrig om det tittar in någon annan gullunge!


And if you're wondering if I'm staying, the answer in no way

2012-05-03 ♥ 21:16:47
Hej mina små gullefjun! Haha eller nåt... Inget att blogga om, men Sofie hade frågat vart jag skulle sommarjobba, så då är svaret att jag har fått jobb på min morbrors restaurang i Trollhättan!
Äh ja, det var la allt jag hade på hjärtat idag, så puss på er, vi hörs om resultatet på mitt teoriprov imorgon ;)
Är så nervös att jag spyr typ... Men det ska nog gå bra!

I brist på andra bilder fick det bli denna ursöta på mig, haha guuud....

You got me day dreaming

2012-05-02 ♥ 20:23:03

Hej igen! Jag kom hem till pappa förut, så resten av denna dag har jag hunnit med att äta, gosa och så var jag faktiskt ute och sprang!! Inte sprungit på ett år i princip, så min kondition kunde ju inte ha varit sämre... Tränade även magen litegrann! Men aja, sedan har jag även duschat och nu ska jag plugga moppe eftersom att teoriprovet är på fredag!
Juste, jag har även fått ett sommarjobb!! Nervös redan nu, fast det blir nog roligt ;)
Pussar på er, så hörs vi imorgon!


Presents

2012-05-02 ♥ 14:37:41
Hejhej! Kom precis hem från skolan, så gjorde jag inte det såg jag nu när jag kollade på klockan... Men för ett tag sen i alla fall!
Fredrika gav mig förresten en för sen födelsedagspresent tror jag att det var, tack så jättemycket gose ♥
Lägger in bild på det här! Ljuset luktade uuuunderbart och chokladen har jag redan ätit upp, haha :(


If happy ever after did exist, I would still be holding you like this

2012-05-01 ♥ 20:05:11
Hallå! Känner att jag måste visa att jag lever, även fast jag inte har något att blogga om... För att idag har jag bara varit här ute på sund, solat, ätit och pluggat. Röd så in iiiii.... Men aja!
Imorgon är det skola igen, längar lite allt, för jag har haft det så tråkigt här ;)
Pussar!

Solnedgångar på Filippinerna är grejen, så jävla underbart!

RSS 2.0