Pufferfish

2012-06-30 ♥ 19:15:23
Haha hallå, vi åt fisksoppa idag, och mamma hittade en jävla blåsfisk i räkpåsen! hur sjukt??? Fett äckligt också...
 
Kolla på den bara, så ful! Fast lite synd om den ändå, haha :/

You know what it's all about

2012-06-29 ♥ 17:28:17
Sedan i tisdags då har vi vart ute med båten, och kom hem idag! Så ska ge er lite bilder från det också. Egentligen tycker jag inte det är särskilt roligt ute i båten längre, men jag följer med av den enkla anledningen att jag blir brun haha, för jag får finare färg ute vid havet! Det har jag faktiskt fått också, hoho. Inget mer att säga om det, så här kommer några finfina pictuuuures. Pusspusppsussspsuspssspuss ♥
 
Och jaaaaa, vissa bilder är snea, i motljus och inte särskilt bra zoomat. Men nu får det vara så!

Things

2012-06-29 ♥ 16:52:09
Måste bara börja med att säga att jag inte tänker lägga ut bilder från skolavslutningen som jag sa för ett tag sedan att jag skulle, haha... 
Och här nedanför får ni bilder på det jag köpte på torp när jag var där, kommer inte ihåg när men. Köpte ett par helsvarta cykelbyxor också, men det är ju inte intressant att lägga ut bild på, ni vet ju hur sådana ser ut ändåååå. 
 
Frukstansvärt fula bilder och collage, eller vad det heter, men ni ser ju i alla fall!

Boat

2012-06-28 ♥ 09:44:58
Hehe oj, här har det vart dött ett tag! Men jag har inte haft något att blogga om, eller inget intressant i alla fall.... Jag var på torp en dag, så ska ta kort på det jag köpte när jag kommer hem! För just nu är vi ute med båten, jag vill hem och har döont i halsen... Men det är bara att kämpa på, tror vi kommer hem på fredag. Men kommer inte blogga mer innan dess, puss! ♥

Don't hold back

2012-06-23 ♥ 19:36:54
Hej alla! Igår var det asgosigt hemma hos Fredrika med Malin också, vi gjorde inget speciellt men, lagade mat, åt en massa och kollade film mest! Inte så mycket mer att säga om det faktiskt. Tog i alla fall moppen hem för ett tag sen och nu sitter jag här. Det är två ungar som är här tjugofyrasju typ, vet inte hur gamla dom är riktigt men runt tio i alla fall, svinjobbiga!! En av dom stod och stirrade på oss när vi åt förut, man bara: vad vill du??? Jaja, tror dom skulle hem imorgon så det är ju skönt haha, fast lite goa är dom allt, eller den ena i alla fall.
Slänger in lite bilder från igår här nedanför, blir ingen på mig, finns bara från morgonen och dom ska nog förbli osedda! Puss ♥
 
Haha jag vet att det ser proffsigt ut med mina ramar ifrån keynote!

Brunch

2012-06-22 ♥ 15:12:08
Här kommer bilder från min dag igår! Vi hade en överasskningsbrunch eller liknande för Sofie som åker till England imorgon i en månad. Ha det bäst sötnos! Det var sjukt god mat och grejer som alla hade tagit med sig, inte vart så mätt på länge.
Nu hade jag heller ingen bild på Sofie från igår, så det får bli en från skolavslutningen förra året!
 

Glad midsommar!

2012-06-22 ♥ 14:02:40
Glad midsommar mina fina! Nu på dagen händer det la inte så mycket, kom precis hem från stan, men sedan ska jag åka moppe till Fredrika på Lindesnäs härifrån Sund och Malin ska vara där, ingen aning om Linn kommer också. Ska bli trevligt i alla fall!
Måste bara säga att jag har fått en annan gammal iPhone 3GS, inte riktigt samma grej, men bättre det än min gamla ericsson!
Ska berätta vad jag gjorde igår och sådant också, men det tar jag i nästa inlägg, ska bara ladda in bilder och sådant! Bilderna från skolavslutningen kommer förhoppningsvis snart också, ska bara få dom från Fredrika. Puss, och ha en bra midsommar people! ♥

Haha fruktansvärt intressant bild, sne är den också! Men orkade inte leta upp någon annan.

Lego

2012-06-20 ♥ 23:39:09
Äh, jag vet inte ens var jag ska börja eftersom att det var så längesedan jag bloggade... Hade ju kommit igång så bra! Men jaaaaa, sedan i fredags har jag alltså sett MangeMakers jao, storslaget! Haha nej men, coolt bara lite ;) Resten är inte så intressant och nu sitter jag här hemma hos mamma, borde sova för ska upp tidigt imorgon men det går inte... Och jag har ingen iPhone längre, för pappa tog den, saknar den en aning bara, men jag klarar mig med mina gamla sony ericsson, har ju gjort det innan, så varför inte nu? Lite allmänt ledsen också, börjar gråta för minsta lilla, men det går la över, tänker på meningen med livet och lite så, haha. Men nu får jag sluta tjata och publicera, så att jag kommer igång igen med detta!

Fruktansvärt gammal bild, men orkade inte leta efter någon annan. Nu fick jag damp också för jag fattar inte hur man gör texten sne, ALLTSÅ VARFÖR SKA ALLT ÄNDRAS ÖVERALLT??? JUST LEAVE IT, VAR DET NÅGON SOM KLAGADE PÅ DET GAMLA BLOGG.SE ENS?? NEJ, OCH DET VAR DET DÅ FAN INTE PÅ FACEBOOK HELLER INNAN DOM BÖRJADE ÄNDRA MASSA HIT OCH TID, NU FÅR MAN JU JÄVLA 100 "REMOVE TIMELINE" FÖRFRÅGNINGAR PER DAG!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅH, BLIR SUUUUUUUR. OCH HUR FAN FÖRHANDSGRANSKAR MAN??? NÄ, DÅ GÅR DET FAN INTE HELLER, ALLTSÅ VAD ÄR DETTA. Lagom glad brud....... Nämen, vad kom jag till nu??? Nu gick det ju att förhandgranska och sneställa texten, fixar det i nästa inlägg, orkar inte nu, haha guuuud. 

Life isn't easy

2012-06-18 ♥ 22:22:08
Allt är åt helvete, bloggar igen när jag kommer hem till mamma på onsdag.



Summer music

2012-06-15 ♥ 14:33:47

And all that counts, is here and now

2012-06-15 ♥ 14:28:55
Helloooo! Idag så ska jag försöka ta mig till Uddevalla sedan för att träffa Malin, Linn och Alva som jag vet om, dom vill dra med mig på något... Fast jag vill se på matchen och äta glass istället, men vi får se vad som händer, ska i alla fall träffa dom! Om pappa lyckas laga min moped som är sönder då vill säga, men jag tar mig allt ner ändå.
Sedan gömde jag ju att Sofie var min going också, haha fick så dåligt samvete för att hon tog ju bilden igår som jag la ut! Och Annie ville att jag skulle lägga ut fler bilden från skolavslutningen, och det kommer när Fredrika skickar dom till mig, för ingen ville vara med när man skulle ta kort med min mobil, haha.... Alla gick iväg! Så det kommeeeeer.
Jag är också frukstansvärt jävla irriterad på Gina Tricot som skickade detta mejlet till mig idag:
Jag ville ju förhelvete ha min jumpsuit!!! Fast det positiva är ju att jag har mer pengar kvar, haha :( Bara det att jag har velat ha den så länge... Det irriterar mig också att dom börjar mejlet med ett stort jävla 'Hej' i typ textstorlek 1000, som om det skulle få mig att må bättre????

The end of eight grade

2012-06-14 ♥ 14:33:18
Hejsan! Nu är jag hemma igen, fast hos pappa istället, efter avslutningen. Låten gick bra för att vi hade papper och jag blev lite gladare när jag väl kom dit efter mitt inlägg i morse, men det var dökallt! Asså guuuuud... Aja, överlevde. Sedan rasade allt igen när vi skulle säga hejdå till Jonas, grinade så jag vet inte vad jag, Ellen och Fredrika, så började fler gråta bara för att vi gjorde det så hysteriskt! Hur fan ska jag klara dom nationella proven nästa termin utan honom? :( Usch...
I alla fall så hämtade pappa mig där sedan och vi åkte iväg för att äta på Pita, eller vad det hette, som ligger i stan, dögott! Puss ♥

Här får ni en bild från idag som jag snodde från Sofies facebook! Men det gick bra hoppas jag ;) Hade ingen som kunde ta kort med systemkameran ordentligt så de blir inga bilder från den tyvärr, skulle ha tagit hand om den själv asså! Sedan ser mina ben frukstansvärt tjocka och bleka ut, men det lever jag med...
Mina goingar!!


Skolavslutning

2012-06-14 ♥ 09:14:14

Dra åt helvete vad sur jag är! Mitt hår hade inte torkat när jag vaknade, jag drar upp min rullgardin och får syn på regn, OCH JAG KAN FAN INTE SKRIVA MED DOM HÄR JÄVLA NAGLARNA!!! Sedan går jag hellre i skolan om det ändå ska vara sånt här väder... Och juste, ont i fötterna har jag också på grund av mina skor, ALLTSÅ JAG VILL INTE!!!!


Fint att jag ser rätt glad ut på bilden också....


När världen faller ner är det du och jag

2012-06-13 ♥ 16:03:33
Usch jag är så ledsen, men ändå glad! Anledningen till att jag är ledsen är för att våran matte/no lärare ska sluta.... Goa Jonas! Kommer inte klara matten utan honom, gud, nu grinar jag igen. Då ska vi inte tala om hur mycket jag kommer gråta imorgon! Känns i alla fall så... Allt blev ju inte bättre av att vi såg på Män som hatar kvinnor sista dagen idag, hatar sånna filmer, dra åt helvete vad hemsk. Fortfarande rädd nu när jag är hemma själv!
Lite gladare blev jag i alla fall när jag kom hem och såg mina betyg, höjt mig i en del jao, så det är jag nöjd över!
Sedan skulle jag, Alva och Malin åkt ut till torp idag för att kolla på Panetoz egentligen, men jag bestämde mig för att jag inte hann, haha, hade fått panik där ute! För måste ju greja och dona inför skolavslutningen idag. Puss ♥

Bra att man ser mycket osv, men har letat i en timme efter någon jävla bild, så nu får det bli den! Från januari i alla fall.


Det är en magdryck

2012-06-12 ♥ 21:51:26
HAHAHAHAHAHA JAG ORKAR INTE!! HUR SÖT ÄR INTE UNGEN SOM BARA KOMMER IN LIKE A BOSS OCH SÄGER ATT DET ÄR EN MAGDRYCK?? 

All around the world

2012-06-12 ♥ 21:33:24
Inte bloggat idag eftersom att jag inte har haft något speciellt att säga, det har jag fortfarande inte, men måste ju skriva något känner jag! Dagen idag var världstråkig och min och Linns båt kom inte särskilt långt när man skulle släppa iväg den över sjön eftersom att ballongerna sprack som skulle föra den framåt... Vädret gjorde ju inte dagen bättre heller!
Men imorgon däremot är det den absolut sista skoldagen i klass 8 någonsin eftersom att vi slutar på torsdag, känns inte särskilt mycket, skönt bara att slippa skolan ett tag! Problemet är bara att jag iiiiiinte kan våran skolavslutningslåt särskilt bra, haha åh gud, kommer skämma ut oss i år igen... Tror inte att vädret kommer vara så jättefint då heller, alltså sommareeeeen, where are you???
Idag skulle jag även ta den sista twinrix sprutan, men eftersom att jag nyss tog en annan spruta, slapp jag det på ett tag!
Detta var allt för nu, känner att jag skrev rätt mycket ointressant men, aja! Puss ♥

Garanterar att ni har sett denna bilden förut, men den är bara så sann! Haha dööööööör...

Girls they just wanna have some fun

2012-06-11 ♥ 17:57:54
Hej igen! Lite gladare nu än vad jag var i förra inlägget, för att jag har äntligen fått beställt min jumpsuit som jag har velat ha ett riktigt bra tag! Var på väg att köpa den dagen som min plånbok försvann, men hann inte eftersom att den var stulen då jag skulle gå tillbaka och prova... Min jumpsuit är i alla fall på väg hem till mig nu, men något som jag stör mig otroligt mycket på är att man antingen måste vara över 16 eller 18 för att beställa från hemsidor oftast. Jaja, tur jag har min mamma, puss ♥


Is there anything left here to say?

2012-06-11 ♥ 14:34:18
Himlen har öppnat sig här i Uddevalla asså! Och på just denna dag har våra kära lärare på fridaskolan klass 8 bestämt sig för att vi ska vara ute och springa runt fossum och göra massa andra trevliga aktiviteter, i mentorsgrupperna dessutom... Allting slutade i alla fall med att vi kom in genomblöta, smutsiga och sura, sedan skulle vi göra andra grejer fast inomhus istället, sedan förlorade min mentorsgrupp, frukstansvärt ovanligt om jag får säga det själv! Hade kunnat sluta klaga nu, men nej, FÖR ATT IMORGON SKA VI UT IGEN FÖR HELVETE!!! Är osäker på vädret, men det spelar ingen roll... Fan för våra lärare asså, kunde lika gärna vara hemma eller i alla fall se på film, vad lär vi oss? Bygga modellbåtar imorgon som ska åka av sig själva, VAD ÄR POÄNGEN???
Detta inlägget blev frukstansvärt rörigt och fult, men ville bara klaga någonstans där folk kan se.
Häääär kommer bild på bikinin, jobbigt bara att delarna kommer på olika datum haha....


Malin här igen!

2012-06-11 ♥ 12:11:02

Line bloggar på bra nu! Stolt kompis! Hon hade besöksrekord och grejer, grym är hon ju! Men nu ska jag bara ha de bra, puss o kram Malin <3


Don't worry, I'll be there

2012-06-10 ♥ 22:08:23
Dåligt bloggande från min sida idag people, men har absolut inte haft något särskilt att berätta. Jag och mamma har bara glidit runt, kört Noel till något kalas och ätit fruktansvärt mycket onyttigt, usch.. Men jaja, så får det allt vara ibland. Ska ju ändå tydligen springa fossum imorgon för vi ska ha tiokamp med klassen så, dötråkigt, fattar inte ens varför vi går i skolan dom här sista dagarna!
Beställde förresten en bikini idag också, men lägger in bild imorgon istället om jag kommer ihåg. 
Säger godnatt nu mina fina, så får jag se när jag går och lägger mig och somnar, lär ju inte bli tidigt eftersom att sömnen inte spelar så stor roll när man inte gör något speciellt i skolan.

Här får ni en bild från igår, massa grejer runt och så men orkade inte klippa. Puss ♥



The typical invandraren

2012-06-09 ♥ 23:08:50
AHAHAHHAHAHA JAG ORKAR INTEEEEE!!!

There's plenty of time to sleep when we die

2012-06-09 ♥ 17:34:13

Hello bloggis!! Idag var jag på torp för att köpa lite grejer till skolavslutningen, lägger in en rätt kass bild här nere. Ikväll skulle jag även till Linn för att kolla på true blood, men det blev lite komplikationer och så, så det tar vi på sommarlovet istället mina fina!
Pussss


I bilen jao

2012-06-08 ♥ 20:22:59

Sitter i bilen nu ifrån Trollhättan, jag har ju lätt världshistoriens goaste släkt! Klarar verkligen inte av hur gulliga, så är mycket nöjd med denna dagen med god mat och massa pussar och kramar.
Grattis till studenten Julle! Puss


Studeeeeeent

2012-06-08 ♥ 14:13:40
Hej eller nåt, haha vet inte ens hur man börjar.. Men jaja, skolan idag var goooos fast tråkig, vi satt först och spelade sällskapsspel och sen kollade när niorna spelade fotboll mot lärarna, vet inte vad det blev, men niorna förlorade i alla fall! Nu sitter jag här hemma eftersom att vi slutade efter det. Strax ska jag göra mig i ordning för att min goa kusin tar studenten idag i Trollhättan, så vi ska dit och äta och greja. Puss ♥

Jag och min Alvis från maaars hemma hos malin jao! Haha orkar inte att det låter som att vi kommer från Mars, men menade månaden asså. Vill att mitt hår ska växa snabbare också, guuud. Nu ska jag va tyst, heh.


I am not as think as you drunk I am

2012-06-07 ♥ 18:30:38
Hello people, är så otroligt sugen på något sött, så sitter här och äter en banan... Haha närmaste jag kunde komma av det vi har hemma.
Idag tog jag min andra livmoderhalscancerspruta (är det ett ord??), och det gjorde så in i helvete ont, men Ellen höll mig i handen och Linn och Alva satt i väntrummet haha, så det var lugnt! Sedan skulle vi iväg och hämta ut mitt nya bankkort och efter det kollade vi på studenterna, fruktansvärt avundsjuk är jag!! Fatta skönt att liksom aldrig mer gå i skolan om man inte vill och dom ser så glada ut, gullisar! Nästa torsdag är det våran tur, fast vi har ju fyra år kvar i skolan, om inte mer, sammanlagt, men det ska bli härligt.
Det var allt jag hade på hjärtat nuuuu, puss. ♥

Slänger in en bild på blommor också, åh guuuuud vad intressant! Men aja, allt jag hade att bjuda på för stunden.


Malin

2012-06-07 ♥ 11:39:39

Hejsan! Malin här! Hittade Lines blogg App så jag tänkte att jag skulle blogga lite för henne! Bra va? Just nu har vi en tråkig lektion eller ja, ingen gör något så det är inte ens en lektion tror jag! Men puss <3


Everything about you got me feeling alright

2012-06-05 ♥ 10:36:54
Hello everybody!! Igår var det någon redovisning för föräldrar och det gick la hysat bra, i alla fall värt det för vi fick kompledigt så är lediga hela dagen idag istället för att sluta tidigare bara! Så är vi lediga imorgon också som resten av Sverige, hehe. Skönt i alla fall! Ska inte hitta på något speciellt idag, bara vara hemma för att jag älskar att vara hemma själv och imorgon ska jag till mamma igen. Nu glömde jag allt jag skulle säga mer, så återkommer kanske kanske.
Sedan var det någon som tyckte att min klänning var fin, men jag tror att jag vet vem sötnosen är. Tack så mycket, och får så dåligt samvete när jag inte svarar på kommentarer, men jajajaja, ser dom i alla fall, så puss på dig också Sofie som brukar kommentera då och då.
Jao, det var allt, fick precis datorn på mig, så kommer få ett blåmärke i ansiktet haha :(
Men nu ska jag sluta, pussss! ♥
NU FUNKAR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER HELLER, ALLTSÅÅÅÅ ÅÅÅÅÅÅÅH, KUL INLÄGG DÅ JAO, FAST NÄÄÄÄÄ. DÖDAR DOM

Grey

2012-06-03 ♥ 12:40:26
Söndag igen... HATAR det, värsta dagen på veckan! Allt som är dåligt i livet känns ännu sämre, man går hemma och är ful och det känns ju inte bättre att man bor på landet en grå dag som denna :) :) :) det verkar även som att det kommer vara dåligt väder ett tag framöver.... Usch, vill bara flytta till Oslo haha! Kanske inte är bättre väder där men, spelar ingen roll, vill bara dit och aldrig komma tillbaka hem. Fast en dag ska det bli verklighet, om jag inte ångrar mig på vägen då, många år kvar. Vill ut och springa också, men tappat bort mina skor, alltså jag orkar inte... Pusssss

Denna gosiga bor ju där också!





I'll be there in a heartbeat

2012-06-03 ♥ 00:10:35
Hejsan eller nåt, idag mötte jag upp Linn typ rätt tidigt för att gå på Fredrikas, Alvas och Ellens konfirmation! Ska jag vara ärlig kollade jag inte så mycket, men fina var ni i alla fall mina sötnosar. Klockan fem skulle vi på kulturskolans dansuppvisning och eftersom att det var så lång tid kvar efter konfirmationen åt vi och greja, gick hem till Linn och spelade Mario Kart, osv osv osv, jättejobbigt inlägg, vet inte ens varför jag gör det, men a... Tog moppen hem till pappa sedan, och nu är jag hemma här och har vart ett bra tag!

Min plånbok är tyvärr inte upphittad, och det är den jag saknar mest... Hade varit lite lugnare om dom snott pengarna och lämnat plånboken men, nu är det som det är, mitt nya bankkort kommer nästa vecka, och jag kommer ALDRIG ha kontanter igen, om det inte behövs.
Nu har jag inte heller bilder från idag förutom på mig själv, heh, så här får ni en asgullig som jag säkert kommer ångra imorgon att jag la ut, puss!




RSS 2.0